ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
Produktkatalog  |  Exempel   |  Hjälp  |  Tillbehör  |  
alla: 4830

Målnings stenciler med dinosaurier

Mycket effektfulla schabloner med motiv från förhistorisk tid, föreställande dinosaurier. Här finner du Tyrannosaurus, Allosaurus, och några till. Kan fungera utmärkt som väggdekor i barnrummet, det är inte bara dekorativt och enkelt att skapa dessa varelser, det är även utbildande för barnen.
Två allosaurus. Allosaurus som levde ca 155 miljoner år sedan och ... Olika storlekar på schablon från och 20x13 cm.
Mall till målarkonst, design, inredning, dekor på Dinosaur Jakt. Schablon (återanvändbar) ... Olika storlekar på schablon från och 25x11 cm.
Mall till målarkonst på Mayyazavr. Schablon (återanvändbar) i ett lager. ... Olika storlekar på schablon från och 20x12 cm.
Dekor mall på Förhistoriska Skogen. Återanvändbar schablon till målning i ett ... Olika storlekar på schablon från och 40x23 cm.
Mall på dinosaurie-teman: Tyrannosaurus. Återanvändbar schablon till målning i ett lager. ... Olika storlekar på schablon från och 10x13 cm.
Mall på dinosaurie-teman: Stegosaurus. Återanvändbar schablon till målning i ett lager. ... Olika storlekar på schablon från och 15x10 cm.
Mall på dinosaurie-teman: Ett par tyrannosaurs. Återanvändbar schablon till målning i ... Olika storlekar på schablon från och 20x14 cm.
Förlaga på dinosaurie-teman: Triceratops. Återanvändbar schablon till målning i ett lager. ... Olika storlekar på schablon från och 10x8 cm.
Förlaga på dinosaurie-teman: Fågelödlor. Återanvändbar schablon till målning i ett lager. ... Olika storlekar på schablon från och 11x8 cm.
Mall på dinosaurie-teman: Grön dinosaurie. Återanvändbar schablon till målarkonst i ett ... Olika storlekar på schablon från och 25x18 cm.

Slumpmässigt urval

Schablonbutiken Fragor Kontakta oss Beställning Sök

Kundtjänst: 08 12 400 477
(Vi betjänar, endast på engelska!)

Kontakt e-mail: inf@schablonhuset.se

Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Twitter Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Facebook Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Linkedin Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Pinterest Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Google


ALLA PRISER INKLUDERAR MOMS

• Policy för returer och återköp •


© 2006-2021 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.