🛒
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in

Vad är Schablonhuset.se?

Schablonhuset (KAAVAIN.FI) är namnet på den webshop som tillhör produktionsföretaget KAAVAINMAAILMA OY. Vi utvecklar olika designade schablonmönster samt producerar schabloner med egna maskiner sedan 2006. 2012 öppnade vi vår svenska webshop.

Vi arbetar i tät samverkan med olika schablontillverkare i EU-området och använder samma tekniker, råvaror och produktionssätt som andra välkända schablontillverkare världen över. ...största i världen...

Vår schablon-katalog är en av de största i hela världen och innehåller för närvarande omkring 5000 mönster, indelade i 67 kategorier. Alla våra mönster är lagligen inköpta eller utvecklade av egna designers. Vi har därför egen copyright på alla motiv vi erbjuder.

KAAVAINMAAILMA OY är trots allt ett litet familjeföretag. Vi vill gärna förbättra oss och är öppna för alla frågor, diskussioner, förslag eller annan feedback från din sida.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Fråga: Var kan jag använda schabloner?
Svar: Varsomhelst, det gäller bara att välja rätt färg.
Fråga: Är era schabloner bara till för proffs?
Svar: Nej. Det är enkelt att måla med schabloner och vemsomhelst kan måla. Vi tillhandahåller enkla instruktioner som hjälper dig till fantastiskt resultat. Både professionella och amatörer kan alltså måla -och göra det snyggt!
Fråga: Tillverkar ni mönsterschabloner av vinyl (självhäftande film)?
Svar: Nej. Vi använder MYLAR (125 eller 190 mikron) som är en hårdplast och vanligen använd vid schablontillverkning.
Fråga: Hur många gånger kan jag använda schablonerna?
Svar: Våra schabloner är återanvändningsbara. Teoretiskt sett är de outslitliga, men i praktiken beror det på hur fint skuret mönstret är och hur försiktig du är vid rengöring av schablonen. De flesta schablonerna klarar dock användning minst 10 gånger.
Fråga: Om jag behöver en schablon som är större än de som erbjuds på websidan, kan ni då hjälpa mig med det? Hur lång tid tar det?
Svar: Vi kan tillverka i vilken storlek du än må behöva, även om du önskar 10x10 meter! Vi är tillverkare och har omkring 3000 olika mönster. Därför lagerför vi ingenting utan tillverkar alla schabloner direkt när order kommer in. Så din särskilda måttbeställning påverkar inte leveranstiden.
Fråga: Jag behöver en mindre schablon än de som erbjuds. Är det möjligt att få?
Svar: När du beställer ser du rekommendationen kring vilken storlek som är minsta möjliga. Om du behöver mindre storlek än så, skicka ett mail till oss så ser vi efter vad vi kan göra. Vi har modern och mycket exakt utrustning, men ibland kan de allra minsta detaljerna vara omöjliga att skära (och sedan måla.)
Fråga: Var kan jag läsa era instruktioner?
Svar: Du kommer att få nödvändiga instruktioner med din leverans. På websidan finns även många manualer.
Fråga: Får jag använda dessa schabloner i min produktion ? (Måla T-shirts, askar, fönster eller göra dekorationer i mina kunders hem)?
Svar: Ja. Du får dock inte göra nya schabloner av våra schabloner. All annan användning är givetvis tillåten.
Fråga: Jag hittar inte någon schablon som överensstämmer med det jag vill ha. Kan jag beställa ett eget motiv?
Svar: Javisst. Vi kan göra vad som helst. Här kan du lösa om hur man gör.
Fråga: Vad har ni för policy kring returer och återköp?
Svar: Läs om returer och återköp här!

Tack och välkomna till vår webshop!© 2006-2024 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.