🛒
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in

Schabloner för måla på väggen/ytan

Från oss kan du beställa alltifrån enkla mönster till schabloner i flera lager – i exakt den storlek du behöver, precis i den mall som du önskar. Våra schabloner i plast går självklart att återanvända. Hittar du inte dina önskade motiv i vårt sortiment? Välkommen att kontakta oss, för givetvis kan vi ta fram just ditt motiv i exakt den storlek du önskar. Om du behöver en schablon med eget motiv (design) finns information om detta här: Eget motiv.

1 2 3 4 5

Maskineri schabloner

Maskineri schabloner

Klicka här Schabloner för att dekorera pojkrum. Flygplan (gammaldags och moderna jaktflygplan), formel 1-bilar, lastbilar, tåg osv.
Schabloner i medeltidsstil

Schabloner i medeltidsstil

Klicka här
Schabloner baserade på medeltida mönster. De flesta motiven är hämtade från gamla europeiska byggnader - kyrkor, historiska hus, valv och portar. Flera mönster i grotesk stil. Scener från medeltida gravyrer. Heraldiska symboler och ett stort urval av fleur-de-lises.
Mönsterschabloner

Mönsterschabloner

Klicka här
Katalog med stenciler för att rita olika mönster och texturer - tegel, stenväggar, avtryck från bildäck, kamouflagemönster. Samt stenciler som är svåra att hänföra till andra sektioner - till exempel mänskliga figurer, fjädrar, hjärtan och tatueringar. Tips! Måla liknande/ passande motiv på olika ytor/material i samma rum! Variera och blanda lämpliga färger. Schablonerna kanske passar på väggen, skåpet, lådan, dina pärmar, gardiner och kuddar? Det är bara fantasin som sätter gränser!
Schabloner noter och musikinstrument

Schabloner noter och musikinstrument

Klicka här
Schabloner för musik och dans - för att rita musikinstrument, noter och notblad, teaterdansare och streetdansare. Flera porträtt av kända personer från musikvärlden.
Schabloner med olmekiska statyer

Schabloner med olmekiska statyer

Klicka här Schabloner som föreställer olmekiska stenstatyer och huvuden. Olmekerna stammar från den Mesoamerikanska kulturen och de bodde i området runt Mexikanska golfen, vid tiden för Aztekerna och Mayaindianerna.
Schabloner på österländskt tema

Schabloner på österländskt tema

Klicka här
Orientaliska schabloner - kinesiska, japanska och osmanska mönster (alla indiska och buddhistiska mönster finns i ett annat avsnitt - INDIEN). Här hittar du körsbärsblommor, kinesiska masker, orientaliska geometriska ornament, dekor av gammalt kinesiskt porslin, hieroglyfer och gamla ottomanska (turkiska) mönster.
Stenciler Inca, Maya och aztekiska symboler

Stenciler Inca, Maya och aztekiska symboler

Klicka här
Här har vi samlat precolumbianska motiv, du finner motiv från Mayaindianerna Inka och Yucatan. Du hittar tecken och symboler som användes vid tiden före Columbus upptäckt av Nya världen.
Söktips: Titta även på motiven från "aztec" serien!
Renässans mönsterschabloner

Renässans mönsterschabloner

Klicka här
Schabloner med mönster och mönster från renässansen - den historiska perioden i Västeuropa 15-16 århundraden. Eleganta monogram och tunna tvinnade linjer, många blomstermotiv. De flesta av mönstren är hämtade från arkitektoniska element och byggnader från den tiden.
Rosorschabloner

Rosorschabloner

Klicka här
Blomteckningsschabloner som visar rosor i olika former och stilar. Vilda och trädgård, kransar och buketter. Det finns förenklade teckningar av rosor och det finns stenciler av buketter som om de vore levande. Andra blommor - i sektionen BLOMMOR SCHABLONER. Våra återanvändbara stenciler ger dig möjlighet att göra blomsterdekorationer på väggar och andra saker och ytor som inte är sämre än riktiga proffs.
Schabloner med ryska ornament

Schabloner med ryska ornament

Klicka här På dessa sidor finner du schabloner i traditionell rysk folklorestil. "Hohloma" - denna stil var allmänt känd och använd i Rysslandsregionen under 1700 och 1800-talen. Här finns bland annat olika typer och blad-, och gräsmålning, sagodjur mm. Välkomna att ta del av dessa fantastiska schabloner!
Textschabloner

Textschabloner

Klicka här Bokstäver från olika alfabet och olika typsnitt. Olika bevingade ord på olika språk.
OBS! Din egen textfras kan du beställa i under en annan avdelning , där räknas priset på textschablonen automatiskt. Det kan vara lättare och billigare, snabbare och bekvämare än att bilda frasen med enskilda bokstäver.
Schablonmålning - siluetter

Schablonmålning - siluetter

Klicka här
Några schabloner med olika silhuetter - konturbilder av människor, djur och föremål. Dessa stenciler kan användas för att rita konturer och färglägga dem.
Schabloner slaviska mönstren

Schabloner slaviska mönstren

Klicka här Slaviska - ryska, ukrainska, vitryska, bulgariska och andra slaviska mönster i olika kategorier. Alla schabloner är återanvändningsbara (stenciler i hårdplast), och tillverkade i hårdplast. Välkomna in!
Smiley-schabloner

Smiley-schabloner

Klicka här Här finner du en hel rad med olika slags smiley-schabloner, som återspeglar olika sinnesstämningar– glädje, vemod, skratt, sorg osv.
Schabloner med inflätningar / inflätningar

Schabloner med inflätningar / inflätningar

Klicka här I denna avdelning samlas schabloner med svåra inflätningar och små ajourédetaljer. Titta in och njut av prakten du kan skapa själv- med hjälp av dessa schabloner!

1 2 3 4 5© 2006-2024 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.