🛒
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in

Schabloner för måla på väggen/ytan

Från oss kan du beställa alltifrån enkla mönster till schabloner i flera lager – i exakt den storlek du behöver, precis i den mall som du önskar. Våra schabloner i plast går självklart att återanvända. Hittar du inte dina önskade motiv i vårt sortiment? Välkommen att kontakta oss, för givetvis kan vi ta fram just ditt motiv i exakt den storlek du önskar. Om du behöver en schablon med eget motiv (design) finns information om detta här: Eget motiv.

1 2 3 4 5

Schabloner till sänkt pris

Schabloner till sänkt pris

Klicka här
Utförsäljningserbjudande: Gäller endast på vissa schabloner som finns färdiga i lager. Vi erbjuder för tillfället 30% rabatt på ordinarie pris. OBSERVERA! Eftersom dessa schabloner har varit packade/rullade en tid, kan det hända att de blivit vridna! Men det är lätt att korrigera: vrid schablonerna i motsatt riktning och låt dem ligga så en dag eller två. Därefter är de klara för användning!
Schabloner med din egen gtext

Schabloner med din egen gtext

Klicka här
Här kan du designa schabloner med din egen text, välja typsnitt samt storlek på bokstäverna. Skapa egna VÄGGTEXTER. Tips till dekor i köket: sätt upp en text på köksväggen med ditt favoritrecept? Skapa varma känslor med personliga texter på väggarna i dina andra rum. Obs: Alfabeten, färdiga uppsättningar av bokstäver och siffror finns också under rubriken
Stenciler bårder för dekormålning

Stenciler bårder för dekormålning

Klicka här
Den här avdelningen innehåller schabloner med det upprepade mönstret för att måla bårder och ramar. Dessa mönster har särskilda märken eller upprepade element som är perfekt anpassade till varandra. Schabloner är återanvändbara, så genom att bara använda en enda kan du måla en oändlig dekorativ linje.
Små schabloner i enkla uppsättningar

Små schabloner i enkla uppsättningar

Klicka här
Enkla små schabloner som är samlade i uppsättningar på en sida i ungefär A4-storlek. Olika stilar och teman, inklusive skyltar och pilar. På grund av de små storlekarna är de lämpliga för att dekorera gratulationskort, lådor, leksaker och andra små föremål. Dekorativa uppsättningar har fasta storlekar utan möjlighet att ändra dem.
Vinkelschabloner

Vinkelschabloner

Klicka här
Schabloner med olika mönster och stilar, men alla är formade som ett hörn. Med hjälp av hörnschabloner kan du dekorera fyrkantiga föremål (bord, golv, duk). Om man upprepar den här typen av mönster fyra gånger runt centrum med en spets inuti kan man också skapa en medaljong - ett centralt runt motiv. Om man upprepar den fyra gånger med toppen riktad utåt kan man få en ramdekor.
Cirkel schabloner

Cirkel schabloner

Klicka här
Schabloner av olika stilar och designriktningar, men de har en gemensam egenskap - de är alla gjorda i form av en cirkel eller är avsedda för att rita en cirkel. Det behöver inte nödvändigtvis vara en geometrisk cirkel, utan helt enkelt ett mönster med central symmetri. I det här avsnittet hittar du också ringschabloner.
Byggsatser av flera schabloner

Byggsatser av flera schabloner

Klicka här
Schabloner av olika typer (hörn, bårder, medaljonger), som matchar varandra i designen. Används vanligen för att dekorera tak eller golv. I den här katalogen finns stenciler av olika stilar, de kan också hittas i andra avsnitt. Om en stencil har en annan i samma stil, slutar dess produktkod med en bokstav - använd sökning och ange denna kod utan bokstav.
Schabloner för tapetmålning

Schabloner för tapetmålning

Klicka här
Återanvändbara schabloner med upprepande mönster. Varje prydnad har upprepning och anpassning så att du får en sömlös dekor som är helt självständig. Tapetschabloner har vanligtvis flera upprepningar men storlekarna visas för en upprepning - om inget annat anges. En stencil räcker för att måla över ett stort område.
Stora schabloner, såsom väggdekor

Stora schabloner, såsom väggdekor

Klicka här
Samling av schablonmönster som är avsedda för målningar av stor storlek. Flera olika schabloner, mestadels med blomstermotiv. Sådana mönster används oftast för väggdekoration men är också populära för att måla på stora möbeldelar - dörrar eller sidor. Dekoration av utomhusobjekt som ytterväggar eller grindar kräver också storskaliga mönster. Glöm inte att alla våra schabloner från alla andra avdelningar kan beställas i alla de storlekar du behöver. Skillnaden med dessa mönster är att de till en början har en stor storlek på detaljerna.
Schabloner Abstraktioner och geometriska illusioner

Schabloner Abstraktioner och geometriska illusioner

Klicka här
Schabloner med abstrakta mönster - optiska illusioner, geometriska figurer och några okända konstobjekt. Flera mallar baserade på målningar och grafik från mitten av förra seklet. Abstrakta stenciler i hörnet, abstrakta motiv, tapetmönster i form av chevroner.
Amerikanska indianer stenciler

Amerikanska indianer stenciler

Klicka här
En liten katalog med schabloner på temat Amerika före kolonialisternas ankomst, attribut och föremål från Amerikas infödda invånare - indianer - samt djur som är karakteristiska för de amerikanska prärierna. Indianska hattar, kransar och fjädrar. Buffalo, grizzly, stäppvargar, örnar. Och även en symbol för det moderna USA - frihetsstatyn.
Schabloner arabesker

Schabloner arabesker

Klicka här
Arabesque schabloner - sofistikerade orientaliska (arabiska) medeltida ornament gjorda av geometriska element. Arabisk skrift, persiska medaljonger, utsmyckningar av moskéer från Alhambra.
Schabloner de konstnärerna och celebriteter

Schabloner de konstnärerna och celebriteter

Klicka här
Katalogen innehåller schabloner baserade på berömda verk av stora mästare samt porträtt av kända personer och legendariska personligheter. Det finns också flera stenciler gjorda av gamla reklamaffischer från förra århundradet.
Schabloner på världsberömda arkitekturteman

Schabloner på världsberömda arkitekturteman

Klicka här
Schabloner föreställande världsberömda sevärdheter. För tillfället är urvalet begränsat, men vi letar ständigt efter nya motiv mallar till kollektionen. Här finner du till exempel Taj Mahal, Eiffeltornet, Empire State Building, Colosseum, Burj Al Arab med flera.
Schabloner i jugendstil

Schabloner i jugendstil

Klicka här
En samling schabloner i Art Nouveau, Art Deco eller Jugendstil. I de flesta länder betyder dessa begrepp "ny konst" och de här stilarna var tongivande från slutet av 1880-talet till 1910-talet. Art déco stilen (från franskans: art décoratif) var på modet under 1930-talet.

1 2 3 4 5© 2006-2024 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.