ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
ButikFrågorKontakta ossBeställningSök Logga in
Produktkatalog  |  Exempel   |  Hjälp  |  Tillbehör  |  
alla: 4830

Schabloner för måla på väggen/ytan

Från oss kan du beställa alltifrån enkla mönster till schabloner i flera lager – i exakt den storlek du behöver, precis i den mall som du önskar. Våra schabloner i plast går självklart att återanvända. Hittar du inte dina önskade motiv i vårt sortiment? Välkommen att kontakta oss, för givetvis kan vi ta fram just ditt motiv i exakt den storlek du önskar. Om du behöver en schablon med eget motiv (design) finns information om detta här: Eget motiv.

1 2 3 4 5

Schabloner till sänkt pris

Schabloner till sänkt pris

Klicka här Utförsäljningserbjudande: Gäller endast på vissa schabloner som finns färdiga i lager. Vi erbjuder för tillfället 30% rabatt på ordinarie pris. OBSERVERA! Eftersom dessa schabloner har varit packade/rullade en tid, kan det hända att de blivit vridna! Men det är lätt att korrigera: vrid schablonerna i motsatt riktning och låt dem ligga så en dag eller två. Därefter är de klara för användning!
Schabloner för skriva ut de ord

Schabloner för skriva ut de ord

Klicka här
Här kan du designa schabloner med din egen text, välja typsnitt samt storlek på bokstäverna. Skapa egna VÄGGTEXTER. Tips till dekor i köket: sätt upp en text på köksväggen med ditt favoritrecept? Skapa varma känslor med personliga texter på väggarna i dina andra rum. Obs: Alfabeten, färdiga uppsättningar av bokstäver och siffror finns också under rubriken
Schabloner för tapetmålning

Schabloner för tapetmålning

Klicka här Tapetsera eller måla? Här får du ännu mera kombinationsmöjligheter med schablonmålning! Använd passande färgton, för att till exempel hämta upp nyanser som finns i övriga inredningen. Välj sedan passande motiv/ornament och det är bara att börja skapa! Tips! Det är både enkelt och väldigt roligt att skapa egna fondväggar!
Stenciler bårder för dekormålning

Stenciler bårder för dekormålning

Klicka här Bårder (kant, list, rand, inramning, ram, frans...) Med schablonbårder kan du avgränsa dina kanter. Bårderna kan ha varierande storlek och mönster.
Alla schabloner är återanvändningsbara och tillverkade i hårdplast.
Färdiga standard schabloner

Färdiga standard schabloner

Klicka här Färdiga set av flera mindre schabloner på olika teman. Standardstorleken för enkla serier är 21x30 cm och kan inte ändras. På grund av detta säljer vi dessa till reducerat pris. Några tips för just denna serie, samt många andra motiv: Måla liknande, passande, motiv på olika ytor/material i samma rum! Variera och blanda lämpliga färger på väggen, skåpet, på en låda, en kruka, en pärm, gardiner, kuddar och andra textiler - det är inte svårt att dekorera med liknande mönster! Till textil använder du textilfärg. Så för en och samma inredning krävs bara en liten mängd färg, schabloner och fantasi!
Schabloner Abstraktioner och geometriska illusioner

Schabloner Abstraktioner och geometriska illusioner

Klicka här Under denna avdelning hittar du schabloner på abstrakta teman. Här finner du bland annat olika geometriska former, optiska illusioner, samt saker och ting som inte används i vardagen.
Amerikanska indianer stenciler

Amerikanska indianer stenciler

Klicka här Flera schabloner på Amerikanskt tema - totempålar, huvudbonader,djur på prärien och mycket annat.
Schabloner i jugendstil

Schabloner i jugendstil

Klicka här En samling schabloner i Art Nouveau, Art Deco eller Jugendstil. I de flesta länder betyder dessa begrepp "ny konst" och de här stilarna var tongivande från slutet av 1880-talet till 1910-talet. Art déco stilen (från franskans: art décoratif) var på modet under 1930-talet.
Schabloner arabesker

Schabloner arabesker

Klicka här Komplexa, österländska och arabiska motiv, medeltida mönster, där de geometriska elementen är viktiga komponenter. Alla schabloner är återanvändningsbara eftersom de är tillverkade i hårdplast!
Schabloner på världsberömda arkitekturteman

Schabloner på världsberömda arkitekturteman

Klicka här Schabloner föreställande världsberömda sevärdheter. För tillfället är urvalet begränsat, men vi letar ständigt efter nya motiv mallar till kollektionen. Här finner du till exempel Taj Mahal, Eiffeltornet, Empire State Building, Colosseum, Burj Al Arab med flera.
Stenciler pä världsrymden teman

Stenciler pä världsrymden teman

Klicka här Schabloner på teman från rymden. Planeter, kometer, stjärnor, rymdskepp och stationer.
OBS: Vissa bilder visar bara en del av schablonen!
Klicka på artikelnamnet för att se den i full upplösning.
Schablonmönster från förcolumbianska tiden

Schablonmönster från förcolumbianska tiden

Klicka här Schabloner med sydamerikanska motiv och mönster från bland annat den förcolumbianska tiden och aztekerna, därtill finns Mayatecken samt episka och religiösa symboler. Alla schabloner går att återanvända eftersom de är tillverkade i hårdplast.
Målnings stenciler med dinosaurier

Målnings stenciler med dinosaurier

Klicka här Mycket effektfulla schabloner med motiv från förhistorisk tid, föreställande dinosaurier. Här finner du Tyrannosaurus, Allosaurus, och några till. Kan fungera utmärkt som väggdekor i barnrummet, det är inte bara dekorativt och enkelt att skapa dessa varelser, det är även utbildande för barnen.
Schabloner staden Efesos

Schabloner staden Efesos

Klicka här Här finner du vackra schabloner från de ståtliga ruinerna av Efesos (Turkiet), dessutom även Gadrians slott.
Schabloner i egyptisk stil

Schabloner i egyptisk stil

Klicka här Här finner du många snygga och trendriktiga schabloner på Egypiskt tema, till exempel sfinxar, faraoner, egyptiska gudar, myter, arkitektur och blandade ornament. Välkommen in!

1 2 3 4 5


Slumpmässigt urval

Schablonbutiken Fragor Kontakta oss Beställning Sök

Kundtjänst: 08 12 400 477
(Vi betjänar, endast på engelska!)

Kontakt e-mail: inf@schablonhuset.se

Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Twitter Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Facebook Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Linkedin Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Pinterest Schabloner, som hjälper dig skapa snygg design och trendig inredning - Google


ALLA PRISER INKLUDERAR MOMS

• Policy för returer och återköp •


© 2006-2021 Utformning: Natali M.
Kodning: Aleks K.; Innehåll: Konsta A.